+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

WORKSHOP MOVE FORWARD

DOOR ANDERS TE DENKEN, ONTSTAAT RUIMTE. RUIMTE VOOR NIEUWE INZICHTEN EN OPLOSSINGEN, GROEI EN GELUK!

  • Heb jij een vraagstuk waarin je vastloopt en waarin je graag een stap voorwaarts zou willen zetten?
  • Vind jij het weleens fijn als iemand even met je meedenkt?
  • Kun je wel wat hulp gebruiken, maar is coaching teveel van het goede?

SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR DE WORKSHOP MOVE FORWARD

Tijdens deze workshop gaan we op een hele praktische manier aan de slag met jouw concrete vraagstuk. We gaan jouw vraagstuk van verschillende kanten bekijken waardoor ruimte ontstaat.

Je ontdekt nieuwe perspectieven en je ervaart meer ruimte voor geluk, succes en voldoening.

Ik ga jou helpen om net even anders te denken waardoor je niet alleen nieuwe inzichten en oplossingen krijgt voor dít vraagstuk, maar waardoor je ook toekomstige vraagstukken anders kunt bekijken. Ik beloof je dat je met nieuwe perspectieven en een blij gevoel de deur uit gaat en dat je weer een stap verder bent in het oplossen van jouw probleem!

WORKSHOP MOVE FORWARD

  • datum: n.t.b.
  • 19.00 – 22.00 uur
  • Arnhem/Elst
  • max. 10 personen
  • €75 excl. BTW p.p. (€90,75 incl. BTW)

Wil je graag een seintje krijgen wanneer de datum bekend is, vul dan onderstaand formulier in. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht, zodat je zeker mee kunt doen als je dat wilt!

 

WIL JE DEZE WORKSHOP GRAAG MET JE TEAM VOLGEN? DAT KAN OOK! BEL OF MAIL ME, DAN GAAN WE HET REGELEN.

AANMELDING

Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt, kunnen maximaal 10 personen deelnemen, dus vol = vol helaas.

Na je aanmelding ontvang je direct een mail van mij met de factuurgegevens. Zodra je betaling is ontvangen, is je aanmelding definitief.

En mocht je onverhoopt toch niet kunnen, geen probleem, je mag altijd iemand anders in jouw plaats laten komen!

Ik hoop je bij de eerstvolgende workshop te zien!

[contact-form-7 id=”1247″ title=”Contactformulier 3″]
Heb je een privé of werk gerelateerd vraagstuk en ben je op zoek naar een coach/ sparringpartner? Dan kan ik Judith van harte aanbevelen. Ik ben alweer een aantal jaar werkzaam als freelance controller en kon wel wat hulp gebruiken met het uitstippelen van de toekomst. Hier heeft Judith mij op een prettige manier mee kunnen helpen. Ze beantwoordt de vraag niet zozeer maar laat je datgene inzien, wat je eigenlijk al lang voelde. Daarnaast geeft Judith praktische tips die je in het dagelijks leven helpen bij het zetten van een stap richting je (leer)doel cq geluk. Judith kenmerkt zich door een positieve blik en is zelf ook iemand die uit het bedrijfsleven komt. Deze achtergrond combineert zij met wetenschap en een juiste dosis sensitiviteit resulterend in een aangename en wel afgewogen coaching-style.
Ludo

Ondernemer

Regelmatig neemt Judith de tijd om met me te sparren over mijn werk bij LeukOmteLeren. De vragen die zij stelt, zetten me keer op keer aan het denken en helpen me mijn focus aan te scherpen. Sparren met Judith heeft me mede geholpen in het zetten van de eerste stappen in een nieuwe manier van samenwerken met de vrijwilligers!
Carine

Manager Vrijwillige Inzet

Judith ervaar ik als een zeer open coach die het vermogen heeft om de gecoachte vanuit de kern in beweging te krijgen. Zij doet dit afgestemd op de ander en gebruikt hierbij haar gevoel en intuïtie naast oprechte nieuwsgierigheid en analytisch vermogen. Gecombineerd met haar enthousiasme en speelsheid is een coachtraject bij Judith een enerverende ervaring met voor mij indringende leermomenten. Van harte aanbevolen.
Joost

Arbeid- en organisatieadviseur en arbeidsdeskundige