+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

PSSSSST…THIS IS A SECRET PAGE

HALLO!

Leuk dat je deze geheime pagina bezoekt! De kans is groot dat je dat doet omdat je van iemand een secret assignment hebt gekregen 🙂

Ik hoop dat je het leuk vond om te ontvangen en dat je veel plezier hebt beleefd aan het uitvoeren van de opdracht!

Mocht je het leuk vinden om op jouw beurt iemand anders te verrassen met een vrolijke secret assignment, vul dan het formulier hieronder in. Je ontvangt dan direct een e-mail van mij met daarin instructies om het in gang te zetten.

Veel geefplezier!

SPREAD THE JOY!

Het verzenden van een secret assignment kost € 4,50 inclusief BTW. Voor dit bedrag zorg je voor een hele keten van positiviteit:

  • Allereerst is de ontvanger natuurlijk blij verrast als hij/zij zo’n mooi, geheim kaartje op de deurmat vindt! Positive exitement en aandacht dragen beide bij aan geluk en dat realiseer jij door iemand een kaartje te sturen!
  • Daarnaast heeft iemand de secret assignment zelf: de opdrachtjes worden at random gekozen, maar zijn altijd vrolijk en luchtig en gericht op positiviteit, verbinding en/of waardering. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat deze drie emoties iemand een enorme happiness boost kunnen geven.
  • Dat geldt ook voor de volgende ontvanger….aan de andere kant van de opdracht staat namelijk bijna altijd iemand die de positiviteit, verbinding of waardering mag ontvangen! En ook deze persoon wordt daar wellicht weer een beetje gelukkiger van. Een hele keten van geluk dus! 🙂

Wil jij hieraan bijdragen, maak dan iemand blij met een secret assignment en spread the joy!

JA! IK WIL GRAAG EEN SECRET ASSIGNMENT VERSTUREN!
[contact-form-7 id=”1104″ title=”Contactformulier 1″]