+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

TEAMBUILDING

Men benaderde mij met de vraag tijdelijke ondersteuning te bieden aan de manager. Of ik de people management taken gedurende een bepaalde periode van haar wilde overnemen met als doel het zodanig vorm te geven dat het op een bepaald moment weer in één functie vervat kon worden. Hartstikke leuk!

Al vrij snel bleek dat er in de voorgaande periode een hoop was gebeurd binnen en rondom het team, hetgeen een grote impact op het vertrouwen en de sfeer binnen het team had. Naast het vervullen van bovengenoemde taken waren het herstellen van vertrouwen en het verbeteren van de teamsfeer dan ook belangrijke aandachtspunten.

Door het aanbrengen van structuur in de functieprofielen, het herformuleren van de missie en visie van het team, het bespreekbaar maken van oud zeer, behoeften, wensen, verlangens en ambities en het invoeren van verschillende teambuildingsactiviteiten hebben wij samen een mooi resultaat weten te behalen. Meer openheid, ondernemerschap en (onderling) vertrouwen waren het gevolg. Daarnaast was er sprake van zodanige persoonlijke groei bij medewerkers en leidinggevende dat er een doorstroompercentage was van 30% in 18 maanden.

 

Share
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

april 8, 2015