+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

WAAR NIETS IS, IS ALLES MOGELIJK.

DOOR ANDERS TE DENKEN, ONTSTAAT RUIMTE…RUIMTE VOOR NIEUWE OPLOSSINGEN, IDEEEN EN MOGELIJKHEDEN.

MAAR ANDERS DENKEN GAAT VAAK NIET ZO MAKKELIJK. HET VERGT DAT WE HET OUDE, OP ZIJN MINST VOOR EVEN, LOSLATEN.

ALS COACH EN MEEDENKER HELP IK NIEUWE PERSPECTIEVEN ONTSTAAN OM DE PERSOON OF HET VRAAGSTUK VERDER TE BRENGEN.

MEER OVER MIJ…

Mijn naam is Judith Becker (28-09-1978) en ik ben coach en meedenker.

WAAR WERK JE AAN?

Ik denk mee in organisaties om vraagstukken verder te brengen en coach (young) professionals die hun (persoonlijk) leiderschap willen ontwikkelen.

WAAR HOUD JIJ VAN?

 • Reizen
 • Gezelligheid
 • Lezen
 • Schrijven
 • Dingen bedenken
 • Een goed gesprek
 • Lekker eten
 • Thee, drop en witte wijn
 • Vrienden en familie
 • Spelletjes
 • Wandelen en buiten zijn

WAT IS JOUW MOTTO?

Leven zoals ik reis. Dat wil zeggen: met open vizier, vertrouwend op gevoel en gezond verstand, niet balend als ik de highlights niet heb gezien, maar wel heb genoten van dat ‘met handen en voeten gesprek’ met die mevrouw op dat marktje.

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik ben geboren en getogen in Maastricht en ik heb Recht & Economie en Nederlands Recht gestudeerd in Utrecht. Daarna ben ik gestart bij ING als management trainee en heb ik verschillende leidinggevende functies vervuld. Sinds oktober 2008 heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik als coach, consultant en interimmanager. Dit doe ik voor hele verschillende organisaties en branches.

WAAROM HEET JE BEDRIJF MANAGING HAPPINESS?

In eerste instantie omdat ik een naam wilde waarin zowel de zakelijkheid en resultaatgerichtheid als het menselijke naar voren kwamen. Dit omdat ik beide aspecten belangrijk vind en ik merkte dat in de ene omgeving het ene vooral werd benadrukt en in de andere het andere, terwijl in mijn beleving de combinatie van beide iets juist succesvol kan maken. Later besefte ik dat ‘Managing Happiness’ eigenlijk ook gewoon een vehikel is om mijn eigen geluk te managen. Door te werken als zelfstandige heb ik veel vrijheid, kan ik veel verschillende mensen en bedrijven zien en leer ik super veel…allemaal dingen die voor mij belangrijk zijn.

WAT INSPIREERT JOU?

Misschien moet de vraag wel zijn ‘Wie inspireert jou?’ want ik haal de meeste inspiratie uit mensen of verhalen van en over mensen. Ik lees als een dolle en kan van het kleinste zinnetje opeens een idee krijgen. Zelf vind ik dat dan soms een geweldig idee, terwijl ik als ik terugblader door mijn notitieboekjes, zie dat ik sommige dingen al vaker heb bedacht…toch niet zo briljant dus 😉

MEEDENKEN EN COACHEN?

Ja, beide zijn erop gericht om iets in beweging en verder te brengen. Bij meedenken help je iets verder, bij coaching help je iemand verder. Dat wil niet zeggen dat mensen niet groeien als persoon door een meedenksessie. Dat is zelfs heel goed mogelijk! Het is alleen niet het doel. Het doel van meedenken is om ruimte te scheppen in een vraagstuk of project waardoor nieuwe oplossingen, inzichten en/of ideeën kunnen ontstaan. Het doel van coaching is ook om ruimte te scheppen, maar dan om nieuwe oplossingen, inzichten en/of ideeën te laten ontstaan voor iemand persoonlijk.