+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

MENTORCOACHING EN INDIVIDUELE COACHING 

COACHING IS DÉ MANIER OM IN EEN VEILIGE OMGEVING NIEUWE DINGEN TE LEREN. PERSOONLIJKE COACHING EN LEREN OVER ONDERWERPEN DIE VOOR JOU VAN BELANG ZIJN!

BEN JIJ EEN YOUNG PROFESSIONAL TUSSEN DE 23 EN 30 JAAR EN WIL JE HULP BIJ HET BEANTWOORDEN VAN JÓUW VRAGEN D.M.V. PERSOONLIJKE COACHING, MELD JE DAN NU AAN!

VOOR DEGENEN DIE AL EERDER INDIVIDUELE COACHING BIJ MIJ HEBBEN GEDAAN, BESTAAT DE MOGELIJKHEID OM DEEL TE NEMEN AAN HET MENTORCOACHING PROGRAMMA. IN EEN GROEPJE VAN MAXIMAAL ZES PERSONEN GAAN WE OPEN MET ELKAAR IN GESPREK OM VAN ELKAAR TE LEREN EN VERDER TE KOMEN. NAAST PERSOONLIJKE COACHING DOOR MIJ, LEER JE VAN ELKAAR EN BOUW JE EEN NIEUW NETWERK OP VAN GELIJKGESTEMDEN DIE JOU NIET ALLEEN NÚ MAAR WELLICHT OOK IN DE TOEKOMST VERDER KUNNEN HELPEN!

We zijn misschien niet allemaal leider in het werk, maar we zijn wel allemaal leider van ons eigen leven. De vraag is hoe we die rol vervullen.

Wie wil jij zijn? En wat betekent dat in de omgeving waarin jij opereert? Welke kansen zie je en hoe ga je daarmee om? Wat zijn de dingen waarvan jij gaat stralen?

Dit zijn vragen die voor ieder mens vroeg of laat aan de orde komen. Met name (maar zeker niet alleen!) bij young professionals zijn ook de volgende thema’s vaak onderwerp van gesprek:

 • Keuzes maken
 • Combinatie werk-privé
 • Je talenten kennen: waar ben ik goed in?
 • De toekomst: wat wil ík (wellicht i.p.v. de mensen om mij heen)?
 • Jezelf zijn en je kwetsbaar opstellen
 • Fouten maken
 • Opereren en communiceren in een zakelijke context: hoe kom ik over en hoe gedraag ik me? Hoe kan ik mijn invloed vergroten?

In de (mentor)coaching kunnen al deze onderwerpen en méér aan de orde komen afhankelijk van jou/jullie behoeften.

MENTORCOACHING, WAT HOUDT HET IN?

Mentorcoaching is een vervolg op de individuele coaching. Het houdt in dat je tijdens zes sessies van 2 uur in een groepje van maximaal zes personen onder begeleiding van mij verder kunt werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. We gaan met elkaar open in gesprek over de onderwerpen die jullie bezighouden. Ik coach en zal mijn kennis en ervaring delen, maar dat doen jullie ook onderling. Zo halen we het maximale uit de sessies én bouw je een netwerk op van mensen die jou wellicht verder kunnen helpen.  Dit alles vindt plaats via Zoom, een videoconference tool, zodat je kunt deelnemen vanaf de locatie die jíj wilt.

MENTORCOACHING

 • 6 sessies van 2 uur
 • in een groepje van max. 6 personen
 • werken aan voor jou belangrijke onderwerpen
 • persoonlijke coaching én leren van elkaar
 • gewoon op je eigen locatie
 • voor degenen die al individuele coaching bij mij hebben gevolgd

WANNEER KAN IK STARTEN?

De sessies vinden 1x per maand plaats gedurende zes maanden.
Zodra bekend is wanneer de eerstvolgende groep start, worden de data hier geplaatst.

Maak nu je interesse kenbaar zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer een nieuwe groep start!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor de 6 mentorsessies van 2 uur bedragen €695. Dit bedrag is exclusief BTW als je werkgever of een andere organisatie het betaalt en inclusief BTW als je het zelf betaalt.

Mocht het lastig voor je zijn om dit in één keer te betalen als je het zelf betaalt, dan is het ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. De kosten bedragen dan €360 per termijn. Let wel, ook als je in termijnen betaalt, geef je commitment af voor het hele traject.

INDIVIDUELE COACHING, WAT HOUDT HET IN?

Individuele coaching houdt in dat wij samen gedurende vijf gesprekken gaan werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. We gaan met elkaar open in gesprek over de onderwerpen die jou bezighouden. Ik coach en zal mijn kennis en ervaring delen én je hebt alle gelegenheid om mij vragen te stellen. Zo werk je in je eigen tempo aan jóuw ontwikkeling. De onderwerpen die aan bod kunnen komen, kunnen de onderwerpen zijn die bovenaan deze pagina staan beschreven, maar kunnen ook anders zijn. Het gaat erom dat jij verder komt in je persoonlijke ontwikkeling en daarin gelukkig en effectief kunt functioneren. De gesprekken duren ca. 1 uur en vinden plaats via Zoom, een videoconference tool, zodat je kunt deelnemen vanaf de locatie die jíj wilt.

Heb je interesse in individuele coaching of wil je er meer over weten, klik dan op de knop hieronder en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op!

INDIVIDUELE COACHING

 • 5 sessies van ca. 1 uur
 • één op één coaching
 • werken aan voor jou belangrijke onderwerpen
 • persoonlijke aandacht en alle gelegenheid om vragen te stellen
 • gewoon op je eigen locatie
 • €695 excl. BTW*

* in het geval niet je werkgever betaalt maar jij zelf dan bedraagt de prijs €695 incl. BTW.

MEER OVER MIJ…

Mijn naam is Judith Becker (28-09-1978) en ik ben coach en meedenker.

WAAR WERK JE AAN?

Ik werk aan projecten en coaching gericht op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap.

WAAR HOUD JIJ VAN?

 • Reizen
 • Gezelligheid
 • Lezen
 • Schrijven
 • Dingen bedenken
 • Een goed gesprek
 • Lekker eten
 • Thee, drop en witte wijn
 • Vrienden en familie
 • Spelletjes
 • Wandelen en buiten zijn

WAT IS JOUW MOTTO?

Leven zoals ik reis. Dat wil zeggen: met open vizier, vertrouwend op gevoel en gezond verstand, niet balend als ik de highlights niet heb gezien, maar wel heb genoten van dat ‘met handen en voeten gesprek’ met die mevrouw op dat marktje.

WAT IS JE FAVORIETE LAND?

Moeilijk te zeggen. In principe kun je me een ticket overal heen geven en ik ga. Maar Nepal heeft toch wel een bijzonder plekje in mijn hart. Misschien omdat het de eerste reis was, misschien vanwege de mentaliteit van de mensen en de sfeer…ik weet het niet precies, maar ik ben er graag. Net als in Frankrijk, Italië, Sri Lanka, Zuid-Afrika en op Schiermonnikoog trouwens. 🙂

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik ben geboren en getogen in Maastricht en ik heb Recht & Economie en Nederlands Recht gestudeerd in Utrecht. Daarna ben ik gestart bij ING als management trainee en heb ik verschillende leidinggevende functies vervuld. Sinds oktober 2008 heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik als coach, consultant en interimmanager. Dit doe ik voor hele verschillende organisaties en branches.

WAAROM HEET JE BEDRIJF MANAGING HAPPINESS?

In eerste instantie omdat ik een naam wilde waarin zowel de zakelijkheid en resultaatgerichtheid als het menselijke naar voren kwamen. Dit omdat ik beide aspecten belangrijk vind en ik merkte dat in de ene omgeving het ene vooral werd benadrukt en in de andere het andere, terwijl in mijn beleving de combinatie van beide iets juist succesvol kan maken. Later besefte ik dat ‘Managing Happiness’ eigenlijk ook gewoon een vehikel is om mijn eigen geluk te managen. Door te werken als zelfstandige heb ik veel vrijheid, kan ik veel verschillende mensen en bedrijven zien en leer ik super veel…allemaal dingen die voor mij belangrijk zijn.

WAT INSPIREERT JOU?

Misschien moet de vraag wel zijn ‘Wie inspireert jou?’, want ik haal de meeste inspiratie uit mensen of verhalen van en over mensen. Ik lees als een dolle en kan van het kleinste zinnetje opeens een idee krijgen. Zelf vind ik dat dan soms een geweldig idee, terwijl ik, als ik terugblader door mijn notitieboekjes, zie dat ik sommige dingen al vaker heb bedacht…toch niet zo briljant dus 😉

WAT ZOU JE ALTIJD NOG EENS WILLEN DOEN?

De Vierdaagse of een stuk van de Camino lopen lijkt me heel leuk om nog eens te proberen, ik zou graag nog eens met de Dalai Lama of Desmond Tutu praten, ik zou het heel leuk vinden om mijn neefjes en nichtjes als ze groot zijn mee te nemen op vakantie (niet allemaal tegelijk) en natuurlijk heb ik nog een heel lijstje met boeken die ik nog wil lezen en landen die ik nog wil bezoeken. Maar dat zijn allemaal dingen die nice to have zijn. De dingen die ik écht belangrijk vind en ik nu (al) kan verwezenlijken, die probeer ik nu al te doen.

WELKE TEKST VIND JE MOOI?

Ik vind heel vaak teksten mooi, maar laatst hoorde ik een Indiaans gezegde dat mij aansprak. Het gaat als volgt:
“When you were born you cried and the world rejoiced. Live your life so that when you die, the world cries and you rejoice.”
Het raakt aan mijn eigen wens om een goed en leuk leven te leiden waarin ik heb genoten en iets voor anderen heb betekend.