+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

Wow! It has been a while!

Een hele tijd heb ik niet geschreven, mijn blog zelfs van de site gehaald en mijn aandacht gericht op andere dingen…maar het is weer tijd! Tijd voor andere dingen, tijd om de woorden weer te laten stromen.

Enige maanden geleden voelde ik het al: er moest iets veranderen. Dingen die ik met veel plezier had gedaan, werden een beetje een sleur en dingen die ik tijden niet had gedaan begonnen weer te kriebelen. Tijd om knopen door te hakken.

Zo ben ik gestopt met de actieve verkoop van het Complimentenkwartet en ben ik me nog meer gaan focussen op de twee dingen die ik het liefste doe: coachen en meedenken. Beide manieren om bewustzijn te creëren dat het mogelijk is om af en toe anders te denken. En niet alleen mógelijk, heel gezond zelfs!

Anders denken geeft ruimte. Ruimte voor nieuwe inzichten, oplossingen en ideeën. Ruimte voor groei. Ruimte om nieuwe dingen te proberen én dus ruimte om oude dingen weer op te pakken. Lekker schrijven als ik er zin in heb. De woorden weer laten stromen. De dingen die in mijn hoofd en hart gebeuren, omzetten naar een vorm zodat anderen er wellicht ook iets aan kunnen hebben. Delen in plaats van oppotten. Inspireren en op mijn beurt weer geïnspireerd worden. Ik kijk ernaar uit!

 

Share