+31 6 47 47 22 67 info@managinghappiness.nl

MENTORCOACHING EN INDIVIDUELE COACHING 

MENTORCOACHING IS DÉ MANIER OM IN EEN VEILIGE OMGEVING NIEUWE DINGEN TE LEREN. PERSOONLIJKE COACHING EN LEREN VAN ELKAAR OVER ONDERWERPEN DIE VOOR JOU VAN BELANG ZIJN!

BEN JIJ EEN YOUNG PROFESSIONAL TUSSEN DE 23 EN 30 JAAR EN WIL JE HULP BIJ HET BEANTWOORDEN VAN JÓUW VRAGEN, PERSOONLIJKE COACHING, LEREN VAN ANDEREN ÉN JE NETWERK VERGROTEN, MELD JE DAN NU AAN!

IN EEN GROEPJE VAN MAXIMAAL ZES PERSONEN GAAN WE OPEN MET ELKAAR IN GESPREK OM VAN ELKAAR TE LEREN EN VERDER TE KOMEN.

HEB JE LIEVER INDIVIDUELE COACHING? DAT KAN OOK! LEES VERDER OM TE KIJKEN WAT HET BESTE BIJ JOU PAST OP DIT MOMENT.

We zijn misschien niet allemaal leider in het werk, maar we zijn wel allemaal leider van ons eigen leven. De vraag is hoe we die rol vervullen.

Wie wil jij zijn? En wat betekent dat in de omgeving waarin jij opereert? Welke kansen zie je en hoe ga je daarmee om? Wat zijn de dingen waarvan jij gaat stralen?

Dit zijn vragen die voor ieder mens vroeg of laat aan de orde komen. Met name (maar zeker niet alleen!) bij young professionals zijn ook de volgende thema’s vaak onderwerp van gesprek:

 • Keuzes maken
 • Combinatie werk-privé
 • Je talenten kennen: waar ben ik goed in?
 • De toekomst: wat wil ík (wellicht i.p.v. de mensen om mij heen)?
 • Jezelf zijn en je kwetsbaar opstellen
 • Fouten maken
 • Opereren en communiceren in een zakelijke context: hoe kom ik over en hoe gedraag ik me? Hoe kan ik mijn invloed vergroten?

In de mentorcoaching komen al deze onderwerpen en méér aan de orde afhankelijk van jullie behoeften.

MENTORCOACHING, WAT HOUDT HET IN?

Mentorcoaching houdt in dat je tijdens zes sessies van 2 uur in een groepje van maximaal zes personen onder begeleiding van mij aan de dingen kunt werken die voor jou belangrijk zijn. We gaan met elkaar open in gesprek over de onderwerpen die jullie bezighouden. Ik coach en zal mijn kennis en ervaring delen, maar dat doen jullie ook onderling. Zo halen we het maximale uit de sessies én bouw je een netwerk op van mensen die jou wellicht verder kunnen helpen. Voorafgaand aan deze sessies hebben wij met z’n tweeën eerst nog een kennismakingsgesprek van een half uur, zodat jij mij alles kunt vragen en vertellen wat nodig is om in de groep aan de slag te gaan. Dit alles vindt plaats via Zoom, een videoconference tool, zodat je kunt deelnemen vanaf de locatie die jíj wilt.

MENTORCOACHING

 • 6 sessies van 2 uur
 • in een groepje van max. 6 personen
 • werken aan voor jou belangrijke onderwerpen
 • persoonlijke coaching én leren van elkaar
 • gewoon op je eigen locatie
 • incl. een individueel kennismakingsgesprek

WANNEER KAN IK STARTEN?

De sessies vinden plaats op zes dinsdagen van 19.00 tot 21.00 uur.
Zodra bekend is wanneer de eerstvolgende groep start, worden de data hier geplaatst.

Maak nu je interesse kenbaar zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer een nieuwe groep start!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor de 6 mentorsessies van 2 uur en het kennismakingsgesprek bedragen €695. Dit bedrag is exclusief BTW als je werkgever of een andere organisatie het betaalt en inclusief BTW als je het zelf betaalt.

Mocht het lastig voor je zijn om dit in één keer te betalen als je het zelf betaalt, dan is het ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. De kosten bedragen dan €360 per termijn. Let wel, ook als je in termijnen betaalt, geef je commitment af voor het hele traject.

WAT ALS IK LIEVER INDIVIDUELE COACHING WIL?

Ook dat is mogelijk! Voor dezelfde prijs als de mentorcoaching heb je vijf individuele coachingsessies van ca. 1 uur via zoom. Heb je hierin interesse of wil je er meer over weten, klik dan op de knop hieronder en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op!

MEER OVER MIJ…

Mijn naam is Judith Becker (28-09-1978) en ik ben coach en meedenker.

WAAR WERK JE AAN?

Ik werk aan projecten en coaching gericht op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap.

WAAR HOUD JIJ VAN?

 • Reizen
 • Gezelligheid
 • Lezen
 • Schrijven
 • Dingen bedenken
 • Een goed gesprek
 • Lekker eten
 • Thee, drop en witte wijn
 • Vrienden en familie
 • Spelletjes
 • Wandelen en buiten zijn

WAT IS JOUW MOTTO?

Leven zoals ik reis. Dat wil zeggen: met open vizier, vertrouwend op gevoel en gezond verstand, niet balend als ik de highlights niet heb gezien, maar wel heb genoten van dat ‘met handen en voeten gesprek’ met die mevrouw op dat marktje.

WAT IS JE FAVORIETE LAND?

Moeilijk te zeggen. In principe kun je me een ticket overal heen geven en ik ga. Maar Nepal heeft toch wel een bijzonder plekje in mijn hart. Misschien omdat het de eerste reis was, misschien vanwege de mentaliteit van de mensen en de sfeer…ik weet het niet precies, maar ik ben er graag. Net als in Frankrijk, Italië, Sri Lanka, Zuid-Afrika en op Schiermonnikoog trouwens. 🙂

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik ben geboren en getogen in Maastricht en ik heb Recht & Economie en Nederlands Recht gestudeerd in Utrecht. Daarna ben ik gestart bij ING als management trainee en heb ik verschillende leidinggevende functies vervuld. Sinds oktober 2008 heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik als coach, consultant en interimmanager. Dit doe ik voor hele verschillende organisaties en branches.

WAAROM HEET JE BEDRIJF MANAGING HAPPINESS?

In eerste instantie omdat ik een naam wilde waarin zowel de zakelijkheid en resultaatgerichtheid als het menselijke naar voren kwamen. Dit omdat ik beide aspecten belangrijk vind en ik merkte dat in de ene omgeving het ene vooral werd benadrukt en in de andere het andere, terwijl in mijn beleving de combinatie van beide iets juist succesvol kan maken. Later besefte ik dat ‘Managing Happiness’ eigenlijk ook gewoon een vehikel is om mijn eigen geluk te managen. Door te werken als zelfstandige heb ik veel vrijheid, kan ik veel verschillende mensen en bedrijven zien en leer ik super veel…allemaal dingen die voor mij belangrijk zijn.

WAT INSPIREERT JOU?

Misschien moet de vraag wel zijn ‘Wie inspireert jou?’, want ik haal de meeste inspiratie uit mensen of verhalen van en over mensen. Ik lees als een dolle en kan van het kleinste zinnetje opeens een idee krijgen. Zelf vind ik dat dan soms een geweldig idee, terwijl ik, als ik terugblader door mijn notitieboekjes, zie dat ik sommige dingen al vaker heb bedacht…toch niet zo briljant dus 😉

WAT ZOU JE ALTIJD NOG EENS WILLEN DOEN?

De Vierdaagse of een stuk van de Camino lopen lijkt me heel leuk om nog eens te proberen, ik zou graag nog eens met de Dalai Lama of Desmond Tutu praten, ik zou het heel leuk vinden om mijn neefjes en nichtjes als ze groot zijn mee te nemen op vakantie (niet allemaal tegelijk) en natuurlijk heb ik nog een heel lijstje met boeken die ik nog wil lezen en landen die ik nog wil bezoeken. Maar dat zijn allemaal dingen die nice to have zijn. De dingen die ik écht belangrijk vind en ik nu (al) kan verwezenlijken, die probeer ik nu al te doen.

WELKE TEKST VIND JE MOOI?

Ik vind heel vaak teksten mooi, maar laatst hoorde ik een Indiaans gezegde dat mij aansprak. Het gaat als volgt:
“When you were born you cried and the world rejoiced. Live your life so that when you die, the world cries and you rejoice.”
Het raakt aan mijn eigen wens om een goed en leuk leven te leiden waarin ik heb genoten en iets voor anderen heb betekend.